/
  • Wintercup parcours

   Dit seizoen zijn er weer mooie nieuwe parcours uitgezet welke de organisatie voor u in kaart heeft gebracht. Klik op een afstand voor een detail-kaart:

   I.v.m. corona zullen er enkele aanpassingen zijn. Het afhalen van startnummers en de na-inschrijving zullen anders ingevuld gaan worden en er is tijdelijk geen 15 km parcours. De kleedkamers zijn tot op dit moment nog niet in gebruik. Dit geldt ook voor de kantine. Er wordt wel een verkooppunt buiten gerealiseerd.

  • Kosten

   Inschrijven per loop:
   t/m 16 jaar:          Voorinschrijven €2,50
                               Na-inschrijven €4,00


   17 jaar en ouder:  Voorinschrijven: €3,50
                               Na-inschrijven: €5,00

   I.v.m. corona het verzoek om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid tot voorinschrijving! Bij voorbaat dank.

   Voor meer informatie over de Wintercup kunt u bellen met Fred Wilcke 06 – 41726661.

  • Vrijwilligers gezocht

   Om een evenement als de Wintercup te organiseren zijn er vrijwilligers nodig. Bij onvoldoende vrijwilligers is het niet mogelijk om een veilig en volwaardig evenement te organiseren. Daarom vragen we jullie steun. Er is (nog) behoefte aan verkeersregelaars, parcourswachters, voor- en achterfietsers, parcoursbouwers (route uitzetten/opruimen).

   Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je aan via wintercup@avspiritlelystad.nl en Wintercup coördinator Fred Wilcke neemt contact met je op!