/
  • Marathontraining 2018

    

   AV Spirit Lelystad organiseert dit jaar een training voor belangstellenden die naar een marathon willen trainen. 
   Het einddoel van deze training is de NN Marathon Rotterdam op zondag 8 april 2018.

   Voor geïnteresseerden is er een informatieavond op dinsdag 19 december 2017 (start 20.00 uur). De informatieavond wordt gehouden AV Spirit Lelystad  op de Sportparkweg 2.

   Gedurende deze avond krijg je uitleg en info over deze training. Tevens kun je met onze professionele trainers kennismaken en bespreken of de marathontraining geschikt voor je is.

   Voorafgaand aan de marathontraining krijg je een test om je hartslag en trainingszone's te bepalen. Het trainingsschema bestaat uit 3 trainingsmomentenper week (lange duurloop, intensieve duurloop en baantrainingen). In de periode van de marathontraining kun je eventueel gebruikmaken van 2 inloopspreekuren bij de fysiotherapeuren van Top Fit (op afspraak via AV Spirit Lelystad). Daarnaast krijg je tevens een kortingsbon voor Runnersworld.

   De marathontraining start in de eerste week van januari 2018. De kosten voor de marathontraining zijn €75,- p.p. (de kosten voor de NN Marathon Rotterdam is hierbij niet inbegrepen). 

   Gewenst instapniveau voor deze training is minimaal 2 uur aaneengesloten kunnen hardlopen. 

   Na inschrijving, via onderstaand inschrijfformulier, zal er een eenmalige automatisch incasso plaats vinden voor het bedrag van €75,- p.p..

   Meer informatie: René Ester, cursus@avspiritlelystad.nl