/
  • Hoe krijg ik toegang tot Famipix ?

   Enkele spelregels:

   - Om toegang te krijgen tot de website van Famipix heb je een autorisatie nodig. Deze kan je krijgen door een mail te sturen naar fotoavspirit@hotmail.com. Vermeld hier even in wie je bent en in welke groep je traint. Ben je een ouder van één van de kinderen? Meld dan even van welk kind. Zo kunnen wij voorkomen dat volkomen vreemden in foto’s neuzen waar zij niks te zoeken hebben. Deze site is alleen bedoeld voor Leden en Ouders.

   - Nadat je je hebt aangemeld, voegen wij je toe aan de lijst met bevoegden. Als wij je hebben toegevoegd krijg je   van ons een mailtje hoe je kunt inloggen op www.Famipix.nl

   - Hierna kun je aan de slag op Famipix om foto’s te downloaden.

   - Op de foto’s staat auteursrecht en persoonlijkheidsrecht (artikel 1 van de Auteurswet). Zij blijven te allen tijde eigendom van de fotograaf die ze gemaakt heeft en mogen niet zonder toestemming gepubliceerd, gedupliceerd of bewerkt worden.

   - De fotografen en initiatiefnemers van deze site kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat derden met de foto’s doen. Wel gaan ze er vanuit dat jullie deze regels zelf ook nastreven.

   - Zijn er nog andere mensen die leuke foto’s willen toevoegen aan de site? Zij kunnen viawww.wetransfer.com de foto’s sturen naar fotoavspirit@hotmail.com Dan zorgen wij dat deze ook gepubliceerd worden.

   - De foto’s zijn beschermd en kunnen dus niet worden gevonden via zoekmachines. De foto’s kunnen op deze manier niet worden misbruikt door derden.

   -Houd de site in de gaten want de fotografen zullen regelmatig nieuwe foto's plaatsen!

    Wij hopen dat iedereen met enthousiasme komt kijken en dat wij iedereen blij maken met de mooie foto’s die gemaakt worden. Voor vragen of opmerkingen kun je terecht op fotoavspirit@hotmail.com