/
  • Clubkampioenschappen 2018, vrijdag en zaterdag 29 september  • Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018 worden de clubkampioenschappen georganiseerd bij AV Spirit Lelystad. Net zoals voorgaande jaren zullen de junioren/senioren een zevenkamp draaien op de vrijdagavond en de zaterdag, de pupillen een 4-kamp op de zaterdag en kunnen de hardlopers zich inschrijven voor een 3- of een 5-kilometerloop op vrijdagavond.

   Wat anders is deze editie van de clubkampioenschappen is dat senioren zich kunnen inschrijven voor losse onderdelen. Zij zullen op deze onderdelen geen medaille ontvangen, maar een eventueel clubrecord wordt wel gehonoreerd.

   Deelname aan de clubkampioenschappen is mogelijk voor ALLE leden van AV Spirit Lelystad. Ongeacht je niveau.
   Want meedoen is belangrijker, en vooral heel leuk, dan het winnen! En het is vooral ook leuk om met de andere leden van AV Spirit Lelystad in contact te komen om ons clubgevoel verder te vergroten. 
   Wil je toch beter voorbereid zijn op de onderdelen of eens mee kennis maken? Er wordt ter voorbereiding van de kampioenschappen ook een training gegeven.


  • Inschrijven
   Inschrijven moet gebeuren via atletiek.nu. Via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/24654/ kan er ingeschreven worden zodra de inschrijving is geopend. Iedereen moet zich inschrijven via deze site, pupillen, junioren, senioren en lopers. Het wedstrijdsecretariaat zal deze taak niet op zich nemen. Na-inschrijving is niet mogelijk.

   Medaille verdeling
   Bij de pupillen en junioren worden de medailles verdeeld naar categorie en opgesplitst in jongens en meisjes. Bij de junioren is er geen splitsing in eerstejaars of tweedejaars. De senioren zullen één categorie vormen, wel gesplitst in mannen en vrouwen. Dit geldt zowel voor de meerkamp, als bij de lange afstanden.

   Vrijwilligers
   De organisatie is nog op zoek naar diverse vrijwilligers, juryleden, mensen voor in de kantine en hulpouders die met de pupillen groepen kunnen meedraaien. Lijkt het u leuk om een dag(deel) te komen helpen? Meldt u dan aan via: wedstrijdsecretariaat@avspiritlelystad.nl. Wilt u hierbij uw naam en welke taak u op zich wilt nemen vermelden.

  • Techniektraining clubkampioenschappen

   Dit jaar gaan we voor leden van AV Spirit Lelystad die interesse hebben technische trainingen aanbieden, zodat je voorbereid aan deze laagdrempelige en gezellige wedstrijd mee kan doen.

   Elke maandag worden er 2 onderdelen getraind. Ieder onderdeel komt dan 2 x aan bod. 1 Keer de basis en 1 keer herhaling en verdieping. De 800 meter die in de meerkamp is verwerkt zal niet getraind worden omdat we als loper al bekend zijn met het lopen. Misschien dat je eigen trainer daar nog aandacht aan kan geven. Op de vrijdagavond zal de 3 en de 5 km op de baan gehouden worden.

  •  

   De trainingen zijn op de maandagavonden vanaf 13 augustus 2018 en starten om 19.15 uur. Ze worden verzorgd door Bart van Gelder.
   De volgende onderdelen worden er dan gegeven, waarbij goed gelet wordt op de belastbaarheid van jullie als atleten:

   Verspringen
   Hoogspringen
   Sprint
   Discuswerpen
   Speerwerpen
   Kogelstoten

  • Jury leden gezocht/jury training

   In september 2018 starten we met een jurycursus. Waarom een jurycursus?

   Elke wedstrijd waaraan de jeugd van AV Spirit Lelystad meedoet, zijn wij als vereniging verplicht om jury aan te leveren. Het liefst jury die weet waar ze mee bezig is en die alle regeltjes kent, dus gecertificeerd. Daarbij is het natuurlijk harstikke leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de sport van uw kind of op een andere manier bezig te zijn met uw eigen sport.

   Iedereen die geïnteresseerd is in deze cursus kan zich gratis inschrijven via deze link: https://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=901.

   Als jury wordt je ook lid van de vereniging, dit in verband met alle verzekeringen en vrijwilligersbijdragen.  

   De cursus zal bestaan uit 4 cursusavonden (18 en 25 september, 2 en 9 oktober 2018 van 18.30 tot 21.30 uur). Tussendoor kunt u het geleerde al in praktijk brengen tijdens de clubkampioenschappen, die op 28 en 29 september 2018 gehouden worden.

   De cursus is gratis en wordt gehouden op de accommodatie van AV Spirit Lelystad. Minimale leeftijd is 16 jaar.

  • Aanmelden?