/
  • Clubkampioenschappen 2019

   vrijdag 27 september 2019 - zaterdag 28 september 2019

   Inschrijven

  • Eind september worden de club- kampioenschappen georganiseerd bij AV Spirit Lelystad. Net zoals voorgaande jaren zullen de junioren/senioren een zevenkamp draaien op de vrijdagavond en de zaterdag, de pupillen een 4-kamp op de zaterdag en kunnen de hardlopers zich inschrijven voor een 3- of een 5-kilometerloop op vrijdagavond.

   Senioren kunnen zich kunnen inschrijven voor losse onderdelen. Zij zullen op deze onderdelen geen medaille ontvangen, maar een eventueel clubrecord wordt wel gehonoreerd.

   Deelname aan de clubkampioenschappen is gratis mogelijk voor ALLE leden van AV Spirit Lelystad. Ongeacht je niveau.
   Want meedoen is belangrijker, en vooral heel leuk, dan het winnen! En het is vooral ook leuk om met de andere leden van AV Spirit Lelystad in contact te komen om ons clubgevoel verder te vergroten.

  • Inschrijven
   Inschrijven gaat via Atletiek.nu. (Zal binnenkort open gaan!) Iedereen moet zich inschrijven via deze site, pupillen, junioren, senioren en lopers. Het wedstrijdsecretariaat zal deze taak niet op zich nemen. Na-inschrijving is niet mogelijk.

   Locatie
   De kampioenschappen worden gehouden op ons atletiekterrein op Sportpark Langezand, Sportparkweg 2 te Lelystad.

   Medaille verdeling
   Bij de pupillen en junioren worden de medailles verdeeld naar categorie en opgesplitst in jongens en meisjes. Bij de junioren is er geen splitsing in eerstejaars of tweedejaars. De senioren zullen één categorie vormen, wel gesplitst in mannen en vrouwen. Dit geldt zowel voor de meerkamp, als bij de lange afstanden.

   Techniek training
   Wil je toch beter voorbereid zijn op de onderdelen of eens mee kennis maken? Er wordt ter voorbereiding van de kampioenschappen ook een training gegeven. Zie hieronder voor meer informatie.

   Vrijwilligers
   De organisatie is nog op zoek naar diverse vrijwilligers, juryleden, mensen voor in de kantine en hulpouders die met de pupillen groepen kunnen meedraaien. Lijkt het u leuk om een dag(deel) te komen helpen? Meldt u dan aan via: wedstrijdsecretariaat@avspiritlelystad.nl. Wilt u hierbij uw naam en welke taak u op zich wilt nemen vermelden.

  • Techniektraining clubkampioenschappen

   Hardlopers en ouders krijgen de kans om een 1 daagse meerkamp op 4 onderdelen mee te doen. Op de onderdelen kogelstoten, verspringen, sprinten en 800 meter. Daarvoor worden er 4 weken trainingen gegeven. Bart van Gelder (junioren, senioren trainer) neemt deze trainingen op zich op dinsdag 3, 10, 17 en 24 september tijdens de pupillentraining van 18.15 tot 19.30 uur. Daarbij zullen per training twee onderdelen getraind worden zodat men niet onvoorbereid aan de meerkamp mee doet.

   Daarnaast is er op de vrijdag 20 september een loop van 3km en 5km op de baan. Op dit nummer kan men clubkampioen worden. Inschrijven geschied via de bovengenoemde link en deelname is gratis.
    
   Opgeven voor de techniek training kan via: wedstrijdsecretariaat@avspiritlelystad.nl.
  • Ouders

   De ouders krijgen dit jaar de mogelijkheid om mee te doen tijdens de clubkampioenschappen. Ook zij kunnen op de zaterdag een 4-kamp doen, bestaande uit kogelstoten, verspringen, sprinten en 800 meter.

   Zo kunt u ook een keer ervaren wat uw kind doet tijdens een wedstrijd.

   Om u niet geheel onvoorbereid op een wedstrijd te laten verschijnen, is het mogelijk om gratis mee te doen aan onze clubkampioenschappen techniektraining.