/
    • De LED-verlichting is geplaatst

      Door het wereldwijde tekort aan elektronische chips heeft het lang geduurd. Toch is 10 januari jl. (mede dankzij steun van de Raad van Lelystad bij de Motiemarkt 2020) de 1e paal door OVI Enschede geslagen voor de nieuwe LED verlichting langs onze atletiekbaan.

      Inmiddels is alle LED verlichting geplaatst. Zie hieronder een foto rapportage van de installatie. De baan ligt er 's avonds nu keurig verlicht bij. Het contrast tussen de rode rondbaan, het groene gras en de omringende bomen maakt het sfeervol. Het enige dat ontbreekt is een beetje vrieskou! Deze week worden ook de dimmers geïnstalleerd. Dan kan de lichtsterkte traploos worden geregeld. Behalve een mooi verlichte baan kunnen we ook een forse besparing op elektrische energie tegemoet gaan zien.

    • Fotos: Arjen Lemstra