/
  • In memoriam - Ebo Kasemier

  • Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat gewaardeerd vrijwilliger van AV Spirit en geboren Grunneger Ebo Kasemier is overleden. Toen ondergetekende zijn eerste stappen bij onze vereniging zette en aan de Wintercup deelnam, was Ebo steevast als een van de eersten present om het parcours op te bouwen en nadien ook weer af te breken. Hetzelfde gold voor aanwezigheid bij (baan)wedstrijden en de Zeebodemloop. Zodra de meeste mensen aankwamen om deel te nemen dan wel hun taken uit te voeren, was Ebo altijd al druk in de weer. Een vrijwilliger waar je nimmer vergeefs een beroep op deed en die zelfs ongevraagd zijn taken uitvoerde. Iemand waarop je kon bouwen!

   Naast zijn activiteiten bij onze vereniging, had het water een enorme aantrekkingskracht op hem. Hij zwom geregeld in De Koploper, woonde -als groot zeilliefhebber- op een zeil-/woonschip dat in het Havendiep aangemeerd lag en ook bij de Watersportvereniging aan het Bovenwater was hij, zoals ik merkte bij de Natuurmarathon, een gewaardeerde kracht.

   Namens het bestuur wensen wij de nabestaanden van Ebo Kasemier veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen. Ook het bestuur en de leden van AV Spirit gaan in hem een gewaardeerd vrijwilliger en bovenal heel plezierig mens missen. 

   Namens het bestuur van AV Spirit,
   Peter van der Wal

   Secretaris

    

   Bron (foto): Ron van Weezep