/
  • Wintercup AV Spirit - We are back

  • Wintercup Seizoen 2021-2022

   Op zondag 10 oktober klinkt om 10:30 uur, vanaf Sportpark Langezand, het startschot van de 1e Wintercup loop van dit seizoen. De start en finish zijn vanaf de sportaccommodatie van A.V. Spirit. I.v.m. de OostvaardersRun op 3 okt ’21 hebben wij de Wintercup 1 week later gepland. De overige lopen zijn gewoon weer op de eerste zondagochtend van de maanden november t/m maart 2022.

   Tevens zullen er enkele organisatorische Corona aanpassingen zijn. Hierdoor zal het afhalen van startnummers en de na-inschrijving anders ingevuld gaan worden. Ook zullen we, daar waar nodig 1,5 meter afstand moeten houden. Dit seizoen hebben we nieuwe routes voor de 5 en 10 km. Men kan ervoor kiezen om 800mtr, 2, 5 of 10 km te lopen. Ook aan de wandelaars is weer gedacht zij kunnen kiezen voor de vertrouwde 5,6 of 7,9 km route. Wij vragen u om zoveel mogelijk voor in te schrijven. Op de dag zelf is vanaf 09:30 uur inschrijven mogelijk.

   Voor meer informatie en om in te schrijven; zie onze Wintercup pagina!