/
  • Afgelasting Wintercup

   Op maandag 28 september 2020 zijn er aangescherpte maatregelen afgegeven door het kabinet om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Helaas treffen deze maatregelen de sport ook, zo mag er bijvoorbeeld geen publiek meer aanwezig zijn bij wedstrijden en zijn sportkantines gesloten.

   Hierdoor heeft het bestuur van Atletiekvereniging Spirit in samenspraak met de organisatie van de Wintercup besloten dat de eerste Wintercup van zondag 4 oktober 2020 niet zal plaatsvinden. Wij houden het nieuws omtrent de maatregelen in de sport nauwlettend in de gaten en zullen op een later tijdstip besluiten wat dit voor gevolgen heeft voor de andere edities van de Wintercup.

   Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij hopen ook dat wij u later dit jaar weer mogen verwelkomen tijdens ons gezellige evenement.