/
    • Wintercup AV Spirit - Coronaproof

      Op zondag 4 oktober klinkt om 10:30 uur op sportpark Langezand het startschot van de eerste Wintercuploop van dit seizoen. De start en finish zijn vanaf de sportaccommodatie van AV Spirit Lelystad. De organisatie biedt een coronaproof evenement aan. Zo wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Het inschrijfbureau, het wedstrijdsecretariaat en de verkoop van consumpties gebeurt vanuit (markt)kramen in de buitenlucht. Ook zijn er dit seizoen nieuwe routes voor de lopen over 5 en 10 kilometer. Men kan ervoor kiezen om 800 meter, 2, 5 of 10 kilometer te lopen. Ook aan de wandelaars is gedacht. Zij kunnen kiezen uit 5,6 of 7,9 km. De organisatie vraagt deelnemers om zoveel mogelijk voor in te schrijven. Op de dag zelf is vanaf 9:30 uur inschrijven mogelijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0641726661.