/
    • Kleine moeite, groot resultaat

      Met de versoepelingen van de richtlijnen en maatregelen in de sport konden veel verenigingen hun deuren weer openen. Iedereen vond het fijn elkaar weer te kunnen zien en spreken, maar vooral om weer samen te kunnen sporten. Zo ook de (jeugd)leden van AV Spirit.

      Helaas is het nog niet voor elke vereniging zo makkelijk om de trainingen weer te starten. De binnensporten hebben namelijk geen accommodaties tot hun beschikking om te sporten, want de zalen zijn nog gesloten. De reden voor AV Spirit om het terrein tot beschikking te stellen voor andere verenigingen, wanneer onze eigen leden niet trainen. De jeugd van Batavia Swim komt nu op de atletiekbaan trainen, zolang zij nog niet het water in kunnen. Hoe leuk is het dan dat je dan op de stoep een bedankje vindt. Het is voor onze vereniging een kleine moeite en eigenlijk vanzelfsprekend. Het resultaat is een mooie samenwerking en meer mensen in beweging.