/
  • De eerste trainingen van AV Spirit zijn een feit

   De eerste trainingen van AV Spirit zijn een feit. Woensdag 29 april 2020 zijn de trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar hervat. Het is voor iedereen even wennen om binnen de nieuwe richtlijnen te sporten, maar de jeugdige atleten hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken.

   Bij de pupillen zijn de minste aanpassingen nodig. De kinderen kunnen gewoon in één groep trainen met elkaar en dezelfde trainers staan voor de groep. Het enige dat veranderd is, is het betreden van de accommodatie en dat zij afstand moeten bewaren tot de trainers.

   Voor de junioren was het allemaal wel wat onwennig. Een voor een de accommodatie betreden, verspreid van elkaar wachten, niet als één groep trainen en de trainers zijn ook verdeeld over de groepen. Allemaal nieuwe zaken die het maakte dat de eerste training even wennen was. Wel lieten alle atleten zien dat zij zich aan de regels willen houden en dat zij snappen waarom de regels er zijn.

   De trainers geven alle atleten dan ook een groot compliment voor hun gedrag tijdens de trainingen en zij hopen dat we met een paar trainingen gewend zijn aan het ‘nieuwe normaal’.