/
  • De jeugd mag voorzichtig weer gaan sporten

   Na de persconferentie van dinsdag 21 april 2020 zijn er versoepelende maatregelen gekomen voor het sporten bij verenigingen. Jeugd van 0 tot en met 18 jaar mag weer gaan sporten met elkaar onder begeleiding, met inachtneming van een aantal richtlijnen en maatregelen. Personen boven de 18 jaar mogen nog niet deelnemen aan georganiseerde sportactiviteiten. De trainingen voor atleten boven de 18 jaar zal om die reden nog niet hervatten worden.

  • AV Spirit heeft een protocol opgesteld om de trainingen voor de jeugd (0 tot en met 18 jaar) weer te hervatten, met alle richtlijnen en maatregelen daarin meegenomen. Door deze richtlijnen en maatregelen zullen sommige zaken anders lopen dan u gewend bent. Daarnaast is er een rooster gemaakt voor de diverse trainingsgroepen binnen de tijden en ruimte waarover de trainers beschikken. Het kan zijn dat atleten korter trainen of op andere dagen/tijdstippen trainen dan zij gewend zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het rooster zal gedeeld worden met de trainingsgroepen, zodra de trainers weten wie wel of niet komt trainen.

  • In het protocol (klik hier om te openen) is te lezen hoe wij de aankomende weken gaan trainen met onze jeugd. Aanvullende informatie zullen ouders van jeugd/jeugdatleten ontvangen van hun trainer via de appgroepen en via e-mail van het wedstrijdsecretariaat. Mocht u onverhoopt op dit moment nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met uw trainer. Hij/zij zal of de vragen beantwoorden of u doorverwijzen naar iemand die uw vragen kan beantwoorden.

   Essentieel om de trainingen succesvol te kunnen hervatten is dat het protocol nageleefd wordt. Wij rekenen op uw medewerking hierbij.

   Het bestuur