/
  • Contributie in tijden van het coronavirus

   Geachte leden,

   De afgelopen weken stonden in het teken van het coronavirus. Trainingen en evenementen werden afgelast en we bleven met zijn allen vooral thuis. Vanaf 29 april 2020 mogen de jeugdtrainingen onder begeleiding weer opgestart worden voor de jeugd tot en met 18 jaar. Wanneer de andere maatregelen zullen eindigen, is op dit moment nog niet bekend.

   Eind april 2020 staat de contributiebetaling van kwartaal 2 op het programma. Overeenkomstig het advies van de Atletiekunie en het NOC*NSF zal AV Spirit dit kwartaal gewoon in rekening gaan brengen. De vaste lasten van onze vereniging lopen immers door en de opbrengsten vanuit evenementen, de kantine, beginnerscursussen en de aanwas van nieuwe leden zijn stilgevallen.

   Wij beseffen echter dat er leden financieel getroffen worden door het coronavirus, leden die als zelfstandige actief zijn of hun baan hebben verloren. Wij verzoeken deze leden zich te melden via: spiritadmin @ avspiritlelystad.nl

   AV Spirit betreurt het vanzelfsprekend dat deze situatie is ontstaan, maar hoopt op uw solidariteit en begrip.

   Met vriendelijke groet,
   Het bestuur