/
  • AV Spirit Lelystad en Run2Day Almere vinden elkaar opnieuw

   Afgelopen donderdag 2 april mocht onze vereniging een nieuwe/oude samenwerkingspartner verwelkomen. Waar Run2Day Almere eerder dit millennium al samenwerkte met de Wintercup, hebben we elkaar opnieuw gevonden. Hier zijn we bijzonder content mee, mede gezien de huidige omstandigheden waarin onze wereld zich bevindt.

  • Fred Wilcke, coördinator Wintercup: De Wintercup krijgt met Run2Day Almere als partner voor de komende jaren weer een professionele uitstraling. Hierdoor wordt het tevens mogelijk om naast de Wintercup ook weer andere hardloopevenementen te organiseren.

   Karin Gouw-Bijleveld, bedrijfsleider Run2Day Almere: Ik ben sinds drie jaar bedrijfsleider bij Run2Day Almere en ben er trots op dat AV Spirit Lelystad en Run2Day Almere de banden aantrekken. Een mooie samenwerking waarin beide partijen elkaar versterken in de vorm van korting voor clubleden, ondersteuning bij informatieve avonden voor beginnende lopers, faciliteiten voor de Wintercup en dergelijke staan mij voor ogen. Ik hoop dat de Zeebodemloop weer potentie krijgt en terug op de loopagenda komt! 

   Peter van der Wal, secretaris: Als bestuur zijn we ingenomen met deze hernieuwde samenwerking. Onze vereniging is er trots op dat we opnieuw een aansprekende naam als partner hebben gevonden. Voor onze leden is het mooi dat Run2Day Almere op een loopafstand van vijf minuten van zowel het NS-station als de Metropolegarage ligt. De korting van 10% die wordt verleend op vertoon van de ledenpas weegt al vlot op tegen de reiskosten.