/
  • Verlenging maatregelen i.v.m. corona virus

   De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, geldt nog steeds in ieder geval tot en met 6 april. NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. [Meer informatie]

   Dit betekent dat het tot in ieder geval 6 april niet toegestaan is om te trainen en wedstrijden, bijeenkomsten en scholingen zullen in ieder geval tot 1 juni niet doorgaan. We communiceren weer zodra er wat veranderd of we meer informatie hebben, bijvoorbeeld over de competitiewedstrijden.

   Ook alle competitiewedstrijden en de NK’s voor dit seizoen zijn afgelast! [Meer informatie]