/
  • AV Spirit doneert aan Voedselbank De Korenaar

   Onze vereniging is (vooralsnog tot 6 april) gesloten vanwege het coronavirus. Om van de nood een deugd te maken, heeft het bestuur bedacht om artikelen uit de voorraad die bijna hun houdbaarheidsdatum bereiken, te doneren aan Voedselbank De Korenaar. 

  • Hiertoe hebben Jogchum Turkstra van de kantinecommissie en secretaris Peter van der Wal de voorraden dinsdagmiddag nagelopen en daarbij appelsap, alcoholvrij bier, curryketchup en een stuk kaas voor de donatie geselecteerd. Hierbij een compliment aan de kantinecommissie dat de houdbaarheidsdata keurig in acht worden genomen en er een verantwoord inkoopbeleid wordt gevoerd.

   Afgelopen woensdag overhandigde Peter van der Wal de producten aan Henriette Visser van de voedselbank die ze dankbaar in ontvangst nam. Onze secretaris is zondagmiddag 22 maart door Radio Lelystad geïnterviewd over de donatie. Dit interview is hier terug te luisteren (het begint na 10:50 minuten in het audiofragment). AV Spirit Lelystad geeft andere Lelystadse clubs in overweging om ons voorbeeld te volgen.

   Op de website van FlevoPost verscheen inmiddels een artikel.