/
  • Mededeling bestuur omtrent het corona virus

   Naar aanleiding van de persconferentie d.d. 12-03-2020 betreffende de maatregelen omtrent het corona virus, heeft AV Spirit het volgende besloten: 

  • Vooralsnog ziet het bestuur geen noodzaak om de dagelijkse trainingen en andere activiteiten van AV Spirit af te gelasten en volgt AV Spirit hiermee het advies van de Atletiekunie. Het bestuur zal de situatie per dag bekijken en deze beslissing kan derhalve per dag veranderen. Wij willen u dan ook vriendelijk vragen de website in de gaten te houden. Daarnaast willen wij u vriendelijk doch dringend vragen om thuis te blijven indien u (lichte) verkoudheid-symptomen, griep-symptomen of keelpijn heeft. Tevens willen we alle trainers vragen om te voorkomen dat grote groepen gevormd worden van meerdere trainingsgroepen. Uiteraard willen wij u allen vragen de contact en hygiëne voorschriften te volgen die door het RIVM zijn gecommuniceerd.

   Wij houden u op de hoogte en vertrouwen op uw medewerking.

   Met vriendelijke sportgroeten,
   Het bestuur