/
  • Geannuleerd!

   Let op! I.v.m. het coronavirus gaat ook de jurycursus NIET door. (Cq. voorlopig uitgesteld)

  • Nieuwe jury cursus
   vanaf 19 maart 2020

   Beste ouders en atleten,

   In maart start AV Spirit weer een jurycursus. Aan de hand van theorie en praktijk leert de opleider u alles wat u moet weten als jurylid bij wedstrijden. Een groot voordeel van jurylid zijn, is dat u altijd eerste rang kan staan bij de wedstrijden van uw kind. Vanaf 16 jaar kan er deelgenomen worden aan de cursus en er zijn geen kosten aan verbonden. De cursus wordt gegeven door Koen van Gelder.

   De avonden voor deze jurycursus zijn:

   • 19 maart 2020 van 18.30 tot …
   • 2 april 2020 van 18.30 tot …
   • 9 april 2020 van 18.30 tot …
   • 16 april 2020 van 18.30 tot …

   Om deel te mogen nemen aan de cursus moet u lid zijn van AV Spirit. U kunt zich via de website inschrijven bij de vereniging en bij opmerkingen noteren dat lid wordt vanwege de jurycursus. De administratie zorgt er dan voor dat u niet-betalend lid wordt, maar wel het benodigde Atletiekunie nummer krijgt.

   Hierna kunt u zich inschrijven voor de cursus via: https://mijnvolta.atletiekunie.nl/agenda/3143

   Wij hopen u te zien op 19 maart!