/
  • Zaterdagavond 26 oktober 2019 werd de 3e en laatste RUNwayRUN 'by Night' gehouden op de verlengde start- en landingsbaan van Lelystad Airport.

   We mogen zeker spreken over een succesvol hardloop evenement waarbij 627 veelal prachtig verlichte deelnemers in het donker over het vliegveld liepen. Dit was tevens de eerste keer dat de baanverlichting werd ingeschakeld voor wat extra sfeerverlichting op het evenement (zoals op de foto hierboven van deelnemer Emile Nossin te zien is).

   Er hadden zich 560 deelnemers via de voor-inschrijving aangemeld; 78 voor de kidsrun, 249 voor de 5km en 233 voor de 10km. Op de dag zelf hebben nog eens 67 deelnemers zich aangemeld bij het inschrijfbureau op locatie.

   Zie ook de RUNwayRUN pagina voor achtergrond info en een overzicht van alle relevante links; uitslagen, foto's & video's en media rapportages, etc.