/
  • Yoga voor hardlopers

   Als hardloper ben je constant bezig je loopprestaties te verbeteren door meer en beter te trainen. Yoga kan jou hierbij ondersteunen. Je leert bewuster bezig te zijn met de ademhaling en focus. Op deze deze manier breng je het lichaam in balans en verklein je de kans op blessures en herstel je sneller van bestaande blessures.

   De eerste donderdag van november, januari, februari en maart gaan we een yogales aanbieden in ons krachthonk. Deze lessen dienen als kennismaking met de yoga en de effecten op het hardlopen. Daarnaast is het een voorbereiding op een yoga cursus in het voorjaar. De kosten bedragen €7,50 per persoon per les.

   In april starten we met een 6 weekse cursus op dinsdagavond. Een cursus waar alle elementen aan bod komen in verschillende yoga vormen.

   Op http://www.yogavoorhardlopers.nl/ is meer informatie te vinden over de inhoud voor wie interesse heeft.

   Deze lessen zijn voor leden van AV Spirit Lelystad, maar zolang er ruimte is mogen ook niet-leden participeren. Vanaf 5 deelnemers gaat een les of cursus door. (Zie ook het evenement op Facebook)