/
  • [Geannuleerd] Clinic Frame Voetbal

   LET OP! I.v.m. een gebrek aan aanmeldingen is het evenement geannuleerd. Wij hebben de conclusie moeten trekken dat het nu nog niet de tijd is om dit te ondernemen. Wel blijft het een wens van de vereniging om dit op te pakken en zullen wij het op een later moment weer proberen.

   Op zaterdag 16 november 2019 organiseert AV Spirit Lelystad van 11.00 tot 12.00 uur een clinic Frame Voetbal. Frame voetbal is een vereenvoudigde voetbalvorm, waarbij mensen die gebruik maken van een rollator/looprekje, ook kunnen genieten van sport. Bewegen, plezier en sportiviteit in de breedste zin van het woord staan bij deze vorm van voetbal voorop. Buitenspel staan is niet langer nodig.

   Binnen onze vereniging vinden wij het heel erg belangrijk dat iedereen kan sporten, zeer zeker ook mensen waarvoor sporten niet altijd even gemakkelijk gaat. Daarom zijn wij bezig met het opzetten van een multi-sportafdeling aangepast sporten, waarbij wij meerdere sporten op één locatie aanbieden. Naast de G-atletiek en RaceRunning wordt Frame voetbal de volgende stap hierin.

   Locatie: AV Spirit Lelystad
   Adres: Sportparkweg 2
     8223 PB Lelystad
   Tijd: 11.00 tot 12.00 uur

   Kicksen zijn niet toegestaan 

   Wil je meedoen of ken je iemand die mee wil doen aan de clinic?
   Meld je dan aan bij Elske Warners via info@2moveandmore.nl.
   Voor meer informatie kunt u ook bij Elske terecht.