/
  • De jeugd van AV Spirit heeft een opmerkelijke prestatie geleverd tijdens de afgelopen drie crosscompetitiewedstrijden. Waar er maar 20 atleten per wedstrijd deelnamen, mogen er 13 door naar de landelijke finale op 16 maart 2019 in Warmenhuizen. Wij mogen zelfs een ploeg afvaardigen die dag. Het is lang geleden dat er zoveel atleten van AV Spirit aan de start van een crossfinale verschenen.

   Dit zijn onze finalisten.

   Ploeg:

   • Iris Turksema
   • Rilana Duynstee
   • Erica de Lange

   Individueel:

   • Koen van Eden
   • Iris Turksema
   • Rilana Duynstee
   • Tycho de Vries
   • Bo Engel
   • Sophie Blom
   • Nynke Glas
   • Noortje Biemond
   • Siem Sweep
   • Zarah de Vries
   • Lenne Meijer
   • Tristan Pothof

   Om het crossen in het outdoor seizoen te stimuleren en de kinderen te laten ervaren hoe leuk dit is, zijn de trainers bezig een crosstraining voor in de wintermaanden (oktober tot april) te faciliteren. Een aantal enthousiaste ouders met veel loop- en/of trainerservaring hebben zich al bereidt getoond om zich hiervoor in te zetten. Zodra alle informatie hierover beschikbaar is, zal iedereen geïnformeerd worden.

   Data van de afgelopen drie regio crosscompetitie wedstrijden en landelijke finale:

   • 1e wedstrijd: 10 november in Soest 
   • 2e wedstrijd: 15 december in Zeewolde 
   • 3e wedstrijd: 26 januari in Amersfoort
   • Landelijke finale: 16 maart in Warmenhuizen.

   Zie hier een volledig overzicht van de crosscompetitie uitslagen e.d. per regio.