/
  •  

    

  • Vrijdagavondtrainingen Jeugd

   De vrijdagavondtrainingen voor de junioren worden weer hervat. Het schema ziet er voor nu nog een beetje anders uit, omdat wij het met een trainer minder moeten stellen. Wanneer deze trainer weer helemaal hersteld is, zal er weer een 4-wekelijks schema komen.

   Op de avonden dat er geen baantrainer aanwezig is, verwachten wij dat de atleten die komen trainen, zelfstandig en serieus aan de slag gaan. Karel geeft die avonden wel training, maar aan de MiLa groep. Wel graag even melden bij Karel dat je komt trainen, zodat hij weet wie er op de baan loopt.

   Op de avonden dat er wel een baantrainer aanwezig is, is er ruimte voor extra verdieping of wedstrijdvoorbereiding. Bij vragen kunnen jullie terecht bij de junioren trainers.

   Wij wensen jullie veel trainingsplezier.

   De jeugdtrainers.