/
  • Jury training

   In september 2018 starten we met een jurycursus. Waarom een jurycursus?

   Elke wedstrijd waaraan de jeugd van AV Spirit Lelystad meedoet, zijn wij als vereniging verplicht om jury aan te leveren. Het liefst jury die weet waar ze mee bezig is en die alle regeltjes kent, dus gecertificeerd. Daarbij is het natuurlijk harstikke leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de sport van uw kind of op een andere manier bezig te zijn met uw eigen sport.

   Iedereen die geïnteresseerd is in deze cursus kan zich gratis inschrijven via deze link: https://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=901.

   Als jury wordt je ook lid van de vereniging, dit in verband met alle verzekeringen en vrijwilligersbijdragen.  

   De cursus zal bestaan uit 4 cursusavonden (18 en 25 september, 2 en 9 oktober 2018 van 18.30 tot 21.30 uur). Tussendoor kunt u het geleerde al in praktijk brengen tijdens de clubkampioenschappen, die op 28 en 29 september 2018 gehouden worden.

   De cursus is gratis en wordt gehouden op de accommodatie van AV Spirit Lelystad. Minimale leeftijd is 16 jaar.