/
  • Atleten AV Spirit Lelystad vliegend van start seizoen

   Zaterdag 14 april 2018 is het outdoor seizoen echt begonnen voor de atleten van AV Spirit Lelystad. Dit weekend mochten dan ook vijf verschillende teams gelijk in actie komen.

   De C&D junioren kwamen verschenen aan de start van de eerste competitie wedstrijd in Dronten. Vier teams streden hier om zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen. Er zijn dan ook veel PR's gesneuveld dit weekend en de junioren hebben de lat weer hoog gelegd voor de volgende wedstrijd. Met nog twee wedstrijden te gaan, is er zeker nog werk aan de winkel en hier zal dan ook hard voor getraind worden de aankomende tijd. 

   Ook de RaceRunners gingen op pad naar Nijmegen om titels te verdedigen en tijden aan te scherpen bij de NSGK RaceRunning Cup. En wat hebben die kanjers het goed gedaan. Voor nieuweling Koen was het zijn eerste wedstrijd. Pas twee weken lid van de vereniging en hij heeft zijn vuurdoop met verve doorstaan. Daarnaast lieten zij naar elkaar en mede-atleten zien wat sportiviteit is door er te zijn voor elkaar en anderen aan te moedigen. 

   Ranglijsten: https://www.atletiek.nl/ranglijsten

   Uitslagen competitie: https://www.atletiek.nl/competitie?_ga=2.219782239.755495952.1523823396-566598028.1516705313