/
  • Ben jij onze nieuwe looptrainer?

   Het succes van een vereniging valt of staat met de kwaliteit van trainers. AV Spirit Lelystad is onderscheidend in het feit dat alle trainers binnen de vereniging een gedegen opleiding hebben genoten. Maar om de kwaliteit te waarborgen moeten we constant trainers blijven scholen en opleiden.
   We zijn op zoek naar belangstellenden die deze opleiding willen volgen. Die na de opleiding ingezet kunnen worden binnen de groepen van AV Spirit Lelystad. Dit kan zowel structureel als incidenteel. Uiteraard gebeurt dit in goed overleg. 
    
   De kosten van de opleiding worden door AV Spirit Lelystad voor rekening genomen. Na de opleiding verwacht AV Spirit Lelystad je in te kunnen zetten voor de trainingsgroepen binnen AV Spirit Lelystad. Afspraken over inzet worden gemaakt met de trainerscoördinator. 
    
   Belangstellende kunnen met vragen of voor aanmelding contact opnemen met de trainerscoördinator van
   AV Spirit Lelystad: René Ester, 
   trainerscoordinator@avspiritlelystad.nl, 06 - 553 853 97

    

  • Dinsdagavond 15 mei starten we met een cursus Looptrainer 2.

   Cursus data:

   1. Dinsdag 15 mei 
   2. Dinsdag 29 mei en 
   3. Dinsdag 12 juni

   We beginnen om 19.00 uur en vind plaats in de vergaderruimte van Spirit.

   Belangstellende kunnen met vragen of voor aanmelding contact opnemen met de trainerscoördinator van AV Spirit Lelystad: René Ester, trainerscoordinator@avspiritlelystad.nl, 06 - 553 853 97.