/
  • Patrick Kok gediplomeerd trainer AV Spirit Lelystad

   Onlangs heeft Patrick Kok zijn opleiding tot allround hardlooptrainer bij Running Holland en de Atletiek Unie afgerond. Patrick is trainer van AV Spirit waar alle trainers eerst een gedegen opleiding afgerond dienen te hebben voordat men voor de groep komen te staan. Daarmee wil de vereniging trainingen op een goed niveau aanbieden. Patrick geeft training aan hardlopers vanaf beginnersniveau en de atleten worden getraind totdat de overstap gemaakt kan worden naar een opvolgende groep van iets hoger niveau.

   Bij AV Spirit Lelystad zijn er mogelijkheden voor beginnende loper tot zeer gevorderde lopers op wedstrijdniveau. Aspirant-leden kunnen een proefles volgen binnen de reguliere groepen. In oktober 2017 zal er een halvemarathontraining worden gestart en in januari 2018 een marathontraining. Houd hiervoor de website van AV Spirit Lelystad in de gaten.

   Voor verder informatie kunt u zich richten tot René Ester, trainerscoördinator AV Spirit Lelystad.
   Tel: 06 - 553 853 97
   trainerscoordinator@avspiritlelystad.nl