/
  • Al langer van plan om orde in de chaos van je schuurtje te scheppen? Hier is je kans!

    
   Zoals bekend, zal de keuken van onze kantine binnenkort aanzienlijk worden verbouwd. Hierbij zal het huidige keukenmeubilair overbodig worden. Mocht je er belangstelling voor hebben om het aanrechtblad en/of de keukenkastjes die zich op de grond bevinden over te nemen, sla dan nu je slag!
    
   Voor overname vragen we geen klinkende munt, maar een wederdienst in natura, namelijk de demontage van e.e.a. Deze dient op zondag 1 oktober in de middag of avond na de eerste Runnersworld Wintercup plaats te vinden.
    
   Als je interesse hebt, kun je je melden bij Nico Hoogendijk, bereikbaar via 06 - 363 176 88 of n.b.hoogendijk@chello.nl 
   Bij meerdere gegadigden zal het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt' worden gehanteerd. We hopen dat de keuken een volgend leven mag gaan beleven.