/
  • Radio interview Fred Wilcke over Wintercup augustus 2017

   Op maandagavond 28 aug 2017 heeft Fred Wilcke (coördinator Wintercup) in het radioprogramma ‘Maandagavond LIVE’ bij Radio elystad een interview gegeven over de vernieuwde Wintercup. Hieronder een kort verslag. Het interview kunt u via deze link beluisteren via de website van Radio Lelystad: www.radiolelystad.nl/audio/mal/laatste1.mp3

   Naar aanleiding van de gehouden enquête welke tijdens de Wintercup van maart en april 2017 zijn gehouden kwam onder anderen naar voren dat er behoefte was aan een nieuw parcours. Tevens was een abonnement inschrijving ook één van de zaken die men wel weer terug wilde zien komen in het nieuwe seizoen.

   Tijdens de zomermaanden heeft Fred hieraan gewerkt en heeft een nieuw parcours van 10 km uitgezet. Dit nieuwe rondje en het bestaande 5 km parcours wordt bij de eerste Wintercup op 1 oktober uitgezet met bewijzeringspijlen welke door RunnersWorld gesponsord zijn. Zo kan men weer deelnemen aan de 5, 10 en 15 km.

   Wat ook dit seizoen gepresenteerd wordt is een klassement op de 10 km. Hoewel alle afstanden een recreatief karakter hebben lijkt het Fred leuk om na elke loop een klassement op te maken. Over 5 van de 7 lopen wordt een totaal klassement opgemaakt en de eerste 3 in meerdere categorieën krijgen van RunnersWorld aan het einde van het seizoen een leuke prijs.

   Een oproep van Fred aan de leden van AV Spirit Lelystad is of zij die in de regio gaan deelnemen aan een loop om wat flyers mee te nemen en deze bij de inschrijftafels van die loop neer te leggen. De flyers liggen in de kantine bij de bar. Het doel van Fred is om weer 
   gemiddeld per loop boven de 300 deelnemers te komen. Zo maken we samen de Wintercup weer tot dat wat hij geweest is qua aantal deelnemers.

   Een Wintercup zonder vrijwilligers is lastig daarom nogmaals het verzoek aan u om zich aan te melden als vrijwilliger. Er zijn nog mensen nodig om het parcours en de start/finish locatie op te bouwen en ook weer af te breken. Ook voor- en achterfietsers zijn
   welkom.

   U kunt Fred mailen of bellen (wintercup@avspiritlelystad.nl / 06-41726661).

   De inschrijving voor de Wintercup van 1 oktober is te vinden op: https://inschrijven.nl/formulier?id=2017100102122