/
  • Meld je aan als vrijwilliger voor de KinderMudRun en ontvang een vergoeding

   Op 26 en 27 augustus wordt in Lelystad weer de KinderMudRun georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad. Zoals elk jaar is de organisatie afhankelijk van vrijwilligers om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen.

   Goed om te weten is dat met alle inkomsten van de KinderMudRun het evenement bekostigd wordt. Dat houdt in dat geen van de organisatoren er wat aan over houden. Het is puur om een geweldig evenement neer te zetten voor de kinderen en de gemeente Lelystad. Vandaar dat de organisatie afhankelijk is van vrijwilligers.

   Dit jaar wordt een kleine vergoeding gegeven voor het helpen tijdens deze dag/dagen. Elke vrijwilliger krijgt per dag 25 euro voor het meehelpen bij de KinderMudRun. Er zijn vrijwilligers nodig op 26 en 27 augustus.

   Voor meer informatie: www.kindermudrun.nl

   Aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een mail aan <P.Boelhouwer@sportbedrijf.nl>