/
  • Wat op 22 mei in Emmeloord tijdens haar 1e echte meerkamp nog net niet lukte, lukte zaterdag 11 juni in Hoorn wel!
   Het clubrecord op de 600 m dat al 22 jaar (juni 1989) op naam van Marcelle Mulder stond met een tijd van 1.43.30, werd door Elke op de baan van AV Hollandia verbeterd naar 1.41.91. In een veld met 18 deelnemers (2 series) was dit goed voor een 1e plaats en een mooie medaille.

   Daarnaast is het gebruik om bij deze wedstrijd ieder jaar vier zogenaamde CD-minibokalen uit te reiken: jongens C, meisjes C en jongens D en meisjes D voor bijzondere of opvallende prestaties. De microfonist gaf bij de finish van Elke al aan dat haar tijd de 2e beste tijd is die er dit seizoen (tot op heden) onder meisjes D op de 600 m gelopen is. Dit was ook de reden waarom zij blij verrast een uurtje na haar race de minibokaal voor meisjes D in ontvangst mocht nemen.

   Nog een leuk weetje: naast de site waarop alle resultaten van de competitie te zien zijn: www.athleticsonline.info is er nog een site www.ranglijsten.tk Op deze site kun je per seizoen de resultaten zien van alle categorieën junioren en mannen en vrouwen in alle officiële wedstrijden. Daarbij worden er wel ondergrenzen gehanteerd, omdat de lijsten gezien de enorme hoeveelheid uitslagen anders oneindig lang zouden worden en het degenen die ze bijhouden heel veel tijd zou kosten.