/
    • Zaterdag zijn weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Met goed weer en een degelijke organisatie was het dik in orde. De opkomst was redelijk maar kan natuurlijk altijd beter.

      In diverse categorieën werd gestreden om de eer. De spannendste strijd ontstond bij de C-junioren Jongens waar het verschil slechts 9 punten bedroeg tussen de nummer 1 en 2. Het zou leuk zijn als iemand nog een verslagje maakt van de jeugdwedstrijd, stuur het naarnieuws@avspiritlelystad.nl

      De lange-afstand lopers liepen een baanwedstrijd, de vrouwen 3 km en de mannen 5 km. Bij de vrouwen ging de overwinning naar Jolande Hendrikse, na een supersnelle start finishte ze in 12:30. Verder liep Janet Vrieling een clubrecord, ook al weet ze dat zelf waarschijnlijk nog niet. Bij de heren ging de overwinning zoals verwacht naar Henk Wolf met een degelijke 18:24. Verder verraste de 17-jarige nieuweling Selleman Mohamed met een tijd van onder de 19 minuten.