/
    • Spirit organiseert een aantal gratis trainingen voor jeugd van 7 t/m 12 jaar als voorbereiding op de Zeebodemloop.

      Heb je de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar en ben je van plan om aan de stichting SchOOl Scholenloop of aan de stichting SchOOl 1 K Runaway onderdelen van de Zeebodemloop deel te nemen, dan is dit je kans om goed aan de start te verschijnen want Atletiek Vereniging Spirit biedt op zes zaterdagen gratis trainingen aan.
      De trainingen worden gegeven op zaterdag 7 mei, zaterdag 14 mei en zaterdag 21 mei voor de Zeebodemloop. Na de Zeebodemloop worden er nog drie gratis trainingen gegeven en wel op zaterdag 11 juni, zaterdag 18 juni en op zaterdag 25 juni.
      Op elke zaterdag kun je inschrijven tot en met 11 juni de eerste zaterdag na de Zeebodemloop. Je kan je inschrijven voor de trainingen op zaterdag 7 mei vanaf 09.00 t/m 09.45 uur en de trainingen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 11.00 uur. Op zaterdag 14 mei zijn de er gewijzigde tijdstippen de inschrijving is dan vanaf 08.30 uur tot 09.15 uur en de training start dan om 09.30 uur tot 10.30 uur. Voor de overige zaterdagen gelden de tijden zoals die bij de zaterdag van 7 mei zijn vermeld.
      Heb je aan drie trainingen en de Zeebodemloop deelgenomen, dan ontvang je op de laatste trainingsdag 25 juni diploma en een klein presentje. Op het diploma zal komen te staan waaraan je hebt deelgenomen en de gelopen tijd op de Zeebodemloop.
      De trainingen worden gegeven bij A.V. Spirit op het Sportpark Langezand 2. Meer informatie over de Zeebodemloop kun je vinden op website van de Zeebodemloop en in de 1KRunaway flyer.