/
  • Dag 1
   Zondagmorgen 8 uur zijn we opgestaan om naar Amstelveen af te reizen. Lisanne is opgestaan met hoofdpijn en snottert een beetje, toch maar even een paracetamolletje naar binnen werken! Aankomst bij av Startbaan in Amstelveen. De atletiekbaan staat rondom al redelijk gevuld met tentjes en caravans. Op naar het wedstrijdsecretariaat voor haar startnummer en nog even een klein uurtje relaxen . Ongeveer een half uur voor aanvang van haar onderdeel de 60 meter horden (voor de eerste keer) even met wat andere dames een lekkere warming up gedaan. Nog 10 minuten wachten en Lisanne springt even een paar keer over de horden maar stoot haar knie (erg pijnlijk)… Lisanne staat klaar om te starten en loopt een hele goede 2e tijd in haar serie van 10.96 sec (en een pr) maar ook van de andere series. Resultaat: 2e plaats in tussenklassement na 1 onderdeel. Na de horden kon Lisanne een 45min pauze houden en zich voorbereiden op het hoogspringen. Geen slechte start. Ze eindigt met een hoogte van 1.42m. Dit was goed voor een derde plaats (de 2e plaats sprong 1.47m en de 1e plaats sprong 1.57m). Zich opmakend voor het speerwerpen (er was nog geen tussenstand bekend) even een verschuiving van tijd omdat het hoogspringen uitgelopen was, dus even een kleine pauze om vervolgens aan het speerwerpen te beginnen. Het speer verliep het niet zo lekker, Lisanne had geen goede grip en ook haar worp was niet goed genoeg om mee te doen met de rest. Hier haalde zij een afstand van 17.35m, goed voor een 7e plaats. Einde dag 1 was het resultaat een 5e plaats in het tussenklassement met 1310 punten.
   Eenmaal thuisgekomen gedoucht en gegeten toch nog even een keer stomen voor haar verkoudheid en haar knie even koelen zodat ze weer een beetje lekker kon slapen.

   Dag 2
   Maandagmorgen 8 uur weer opgestaan om weer af te reizen voor de 2e dag. Lisanne nog wat last van een knie die wat dik was en voelde zich een beetje grieperig maar kon toch vol zelfvertrouwen aan het verspringen beginnen. Bij de 1e sprong ging het mis, ze kwam niet goed uit en deze sprong was ongeldig evenals de 2e sprong. Ondanks dat ze er alles aan heeft gedaan moest ze nu zorgen dat ze in elk geval de laatste sprong geldig was wilde ze nog meedoen in de meerkamp voor een podiumplek. Dus heeft ze zo veilig gesprongen dat ze niet verder kwam dan 3.84m. Dit was goed voor een gedeelde 7e plaats met verspringen. Lisanne had nog stille hoop dat ze met de kogel aanzienlijk terrein kon winnen en ook dat ze alles uit de 600m zou kunnen halen. Kogelstoten: met een pr van 8.96m heeft zij met kogel een 7e plaats behaald. In het tussenklassement kwam zij hier toch nog op een 4e plaats waardoor zij het gevoel had toch nog een podiumplek te kunnen halen. De 600m: na wat aanwijzingen (ook de eerste 600m van Lisanne) ging ze van start en heeft de 600m goed meegelopen en met een geweldige eindsprint een 4e plaats behaald met een tijd van 1.53.06 (een pr).

   Een geweldige prestatie voor een 12 jarige met griep en een blauwe/dikke knie.
   Het eindresultaat voor Lisanne was een beetje zuur want ze kwam met de 4e plaats in het eindklassement net niet op het podium.