/
    • Atleten AV Spirit Lelystad op Regionale Special Olympics 2017

      Op zaterdag 4 november en zondag 5 november 2017 staat het Topsportcentrum in Almere in het teken van aangepast sporten tijdens de Regionale Special Olympics. Sporters met een verstandelijke beperking nemen het hier tegen elkaar op tijdens verschillende wedstrijdsporten. Dit jaar staat atletiek voor het eerst als wedstrijdsport op het programma.
      Voor Machiel van Andel en Pepijn Scheepers, twee atleten van AV Spirit de reden om te laten zien waar zij voor trainen. Tijdens een meerkamp bestaande uit sprinten, verspringen, kogelstoten en nerfwerpen meten zij hun krachten met andere atleten uit de regio.

      Naast dat er diverse wedstrijden vrij te bezoeken zijn tijdens de Special Olympics, organiseert Sportservice Flevoland clinics, voor deelnemers maar ook voor bezoekers. Er kunnen verschillende sporten worden uitgeprobeerd, RaceRunnen (gegeven door AV Spirit Lelystad), handboogschieten, bowlen en inlineskaten zijn maar een kleine greep uit het aanbod. Dit alles bij elkaar maakt van de Regionale Special Olympics een sportief dagje uit.