/
    • SVOL City Run 2017

      Op 13 april aanstaande is de SVOL City Run. Dit evenement wordt georganiseerd door de drie samenwerkende scholengemeenschappen in Lelystad en het Roparunteam Lelystad. Met de Run ?? Bike ?? Run door Lelystad wordt er geld ingezameld voor de Roparun.
      Het traject is 9 km lang en passeert alle drie de scholen. In ieder geval alle eerste klassen doen hier aan mee. Vanaf het Stadhuisplein start de prominentenrun. Wij zijn opzoek naar bekende Lelystadse sporters, sportieve teams die het leuk vinden om deel te nemen aan deze city run. Inschrijven kost niets, maar een donatie aan ons team wordt natuurlijk op prijs gesteld! Dan kan via https://roparunteamlelystad.nl/sponsoren/ook-sponsor-worden/

      De Roparun
      Waar doen we het voor? Naast de sportieve uitdaging is er ook een goed doel aan verbonden. De Roparun is een jaarlijkse estafette loop van 500 km van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Met als doel geld in te zamelen om het leven van mensen met kanker in hun laatste levensfase aangenamer te maken. De City Run is een Roparun in het klein!

      Het Team
      Ieder team bestaat uit 4 deelnemers (2 fietsers en 2 lopers).

      Parcours
      Mocht je alvast het parcours willen verkennen kijk op onze site: https://roparunteamlelystad.nl/activiteiten/ of direct op: https://www.youtube.com/watch?v=69lOAscP_5I

      Inschrijving
      Vanaf 7 maart tot 1 april kun je als team inschrijven via prominenten@roparunteamlelystad.nl Op dat mailadres kun je ook al je vragen kwijt.

      Programma
      12.30 uur        Officiële opening door de burgmeester mevrouw Ina Adema
      13.00 uur        Gezamenlijke warming up per locatie
      13.15 uur        Prominenten start Stadhuisplein
      16.00 uur        Finish

      We hopen op veel positieve reacties.

      Met vriendelijke groet,
      Medewerkers organisatie SVOL City Run