/
    • Voor iedereen een app?

      Apps zijn inmiddels niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en ook de sport krijgt hier meer en meer mee te maken. Maar?? is dit nu een lust of juist een last?

      U neemt deel aan het verenigingspanel en specifiek in de sporttak wandelen, hardlopen of fietsen/ wielrennen, waarin apps al veelvuldig gebruikt worden. Het Mulier Instituut voert samen met een groot aantal partners (Hogescholen, gemeenten, sportbonden etc.) een onderzoek uit naar populaire sportapps en hun mogelijkheden en beperkingen voor sporters en professionals.

      Om te verkennen op welke manieren sportapps zichtbaar zijn binnen verenigingen, hoe ze gebruikt worden en wat belangrijke factoren in deze apps zijn, zijn we op zoek naar verenigingsbestuurders, vrijwilligers, trainers of coaches (uiteraard met een sterke affiniteit met apps) die hun ervaringen willen delen over het gebruik van sportapps in hun sportvereniging.

      Dit gebeurt op twee manieren:
      A)      Deelname aan een interview (duur: 1 uur)
      B)      Online enquêtes (3 maal)

      Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar verenigingspanel@mulierinstituut.nl. Bent u niet de juiste persoon voor deelname, maar kent u iemand anders in uw vereniging, dan hoor ik dit graag of stuur deze mail door. Meer informatie over het gehele onderzoek vindt u hier. Voor vragen kunt u terecht bij Karin van der Maat (030-7210243).

      Alvast bedankt voor uw reactie!

      Met vriendelijke groet,

      Karin van der Maat
      Janine van Kalmthout