/
    • Generatie 2024 13 januari 2017

      Gemotiveerde en ambitieuze atleten faciliteren in hun weg naar het bereiken van een voor hen maximaal doel. Allereerst op sportief vlak, maar in combinatie daarmee, ook op persoonlijk, sociaal en maatschappelijk vlak.

      Wat is Generatie 2024?
      Generatie 2024 is een stichting die in het leven is geroepen voor gemotiveerde en ambitieuze atleten. Er worden trainers, coaches, begeleiders en wetenschappers ingezet om de nieuwe generatie atleten verder te helpen met hun sportieve doelen.

      Stichting Generatie 2024 organiseert trainingen toegespitst op verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld sprinten, werpen of springen, maar ook voeding en mental coaching komen aan bod. Tijdens deze speciale trainingen zal een onderdeel of meerdere onderdelen verder uitgediept worden. Professionals zullen aan de slag gaan met de jonge atleten om hun talent, ambitie en passie door te ontwikkelen.

      Voor wie is Generatie 2024?
      De trainingen zijn bedoeld voor ambitieuze/gemotiveerde junior atleten, maar ook jonge professionals, zoals trainers/ALO’ers, voedingsdeskundigen, bewegingswetenschappers, psychologen, fysiotherapeuten, sportmasseurs zijn van harte welkom om mee te doen en te kijken. Zij zijn uiteindelijk degene die deze junioren begeleiden om in gezamenlijkheid een ontwikkeling door te maken.

      Nieuwsgierig geworden en meer weten? Kijk dan op generatie2024.wordpress.com Hier vind je alle informatie over de stichting en de trainingen.

      Vrijdag 13 januari 2017 is er weer een clinic in Dronten. Het onderwerp voor deze training is springen.
      Wil je meedoen? Meld je dan aan bij r.ester@live.nl. De aanmelding wordt dan geregeld. Liefst willen we vervoer ook gezamenlijk afstemmen.