/
    • Laatste training Wendy Ament

      Maandag 19 december 2016 heeft Wendy Ament haar laatste training gegeven aan haar eigen groep. 

      Ruim 2 jaar geleden heeft Wendy, na een opleiding en diverse trainingen, zelf een nieuwe groep opgestart voor lopers die niet de belastbaarheid hebben om voor een lange duurloop buiten de baan op pad te gaan. Het is een groep waarbij ook de echte beginners in kunnen stromen en niet hoeven te wachten tot er een beginnerscursus gestart wordt. Belangrijk hierbij is om verantwoord te werk te gaan waarbij de belastbaarheid van het lichaam verder vergroot wordt zodat daaropvolgend de trainingsbelasting kan worden opgevoerd. Iets wat meestal in verkeerde volgorde plaats vind. Het bleek een behoefte te zijn die wij als AV Spirit nog niet in voorzagen.

      Ik wil Wendy hiervoor heel erg bedanken en veel succes wensen bij de zoektocht naar een nieuwe loopgroep in haar nieuwe woonplaats. 

      Buiten het feit dat Wendy een hele goede trainster is, is Wendy ook een zeer aangename persoonlijkheid en we zullen/ ik zal haar missen. Ondanks dat we contact blijven houden voor scholingen en dergelijke, wens ik Wendy en Tjalling alle goeds in hun nieuwe woonplaats toe en succes met het vinden van een nieuw huis in Friesland.

      René Ester