/
    • Clubkleding loopgroepen

      AV Spirit bestaat voor een groot gedeelte uit hardlopers. Alleen zijn we weinig tot niet herkenbaar op loopevenementen. Wat we graag anders willen zien.

      Daarom hebben we nu voor de hardlooptak van Spirit, met Runnersworld Lelystad afspraken gemaakt, waarbij zij shirts van Spirit zullen gaan leveren. Hiervoor hebben ze in de winkel alle maten singletjes en shirtjes van zowel heren als damesmodellen. De shirtjes worden voorzien van het nieuwe clublogo op de borst en op de rug (zie voorbeelden). Daarnaast komt op de borst het logo van Runnersworld te staan. De shirtjes kosten €24,95.
      Passen kan in de winkel aan de Stationsweg 4 in Lelystad en voorbeelden hangen in de kantine (die zijn niet voor het passen bestemd). We hopen hiermee verder het clubgevoel te vergroten.

      Ik hoop dat we allemaal tijdens de Zeebodemloop herkenbaar zullen zijn als Spiritloper met de nieuwe shirts. De shirts hebben een prima prijs kwaliteitverhouding. In het najaar wordt het mogelijk om een jack met lange mouwen aan te gaan schaffen. Voor de broeken is de officiële kleur van Spirit zwart geworden.