/
    • Welkom nieuwe trainers!

       

      In november zijn Ewald van Dullemen en Arjan van Egmond gestart met de opleiding voor hardlooptrainer bij Running Holland. Bijna alle looptrainers van Spirit hebben deze opleiding gevolgd vanwege de zeer gedegen opleiding die kwalitatief goede looptrainers aflevert, die zelfstandig kunnen werken.

      Deze opleiding hebben Arjan en Ewald afgesloten met een diploma. Dit diploma is niet van de AU waardoor er voor de AU nog een praktijkexamen moet worden afgenomen. Zodra dit gedaan is ben je looptrainer op niveau 3 en kun je een licentie aanvragen van de AU.

      Op zondagmiddag 22 mei hebben Ewald en Arjan praktijkexamen gedaan en zijn beide ruimschoots geslaagd.
      Via deze weg wil ik dan ook nog alle lopers bedanken die dit examen mogelijk hebben gemaakt. 

      Ewald staat inmiddels op de groep van Peter van Loon voor de baantraining op de donderdagavond en zal dit voorlopig blijven doen, omdat Peter van Loon de maandagavondtraining van de groep van Peter Geurtsen gaat overnemen. Arjan heeft op dit moment nog geen groep en zal naar alle waarschijnlijkheid meer op cursussen gezet gaan worden van een x aantal weken. Daarbij kun je denken aan bijv. Start 2 Run.

      Op dit moment is Patrick Kok de opleiding gestart en ik hoop Patrick aan het eind van het jaar te mogen feliciteren. Het kan dus zijn dat Patrick gedurende zijn opleiding ook stagetrainingen gaat verzorgen. Dit hangt uiteraard van Patrick af.

      We zitten op dit moment met de looptrainers in een zeer luxe positie dat we voldoende trainers hebben. Maar dat betekent niet dat we achterover kunnen gaan leunen.

      Groet,
      René Ester