/
    • Vrijwilligers en sportkleding gevraagd

      We zijn nu met ongeveer 25 vrijwilligers afwisselend al een aantal weken bezig om de vluchtelingen in Lelystad op de zaterdagmiddag te laten sporten bij ons op de baan en in het krachthonk. Er doen zowel volwassen als kinderen mee. Om het allemaal wat gezelliger te maken, sporten de vrijwilligers en hun (klein)kinderen vaak mee. Sommige vrijwilligers die niet zijn ingedeeld voor een specifieke taak en belangstellenden komen ook vaak meetrainen. Als jullie eens willen kijken of meetrainen met je (klein)kinderen op de zaterdag van 13:30 tot 15 uur, dan zijn jullie meer dan hartelijk welkom.

      Al hoewel we al 25 hebben, is er toch behoefte aan meer vrijwilligers . We zijn vooral chauffeurs nodig. Het gaat er niet om dat je als vrijwilliger elke week of om de week aanwezig zou moeten zijn op de zaterdag. We zijn al heel blij als je het eens in de maand zou kunnen doen. Of misschien wil je alleen maar één keertje rijden. Of dat we eens mogen bellen als we eens mensen tekort hebben.

      Daarnaast hebben we behoefte aan trainingspakken, sportkleding en ??schoenen, vooral voor kinderen. Kijk ook eens in je omgeving of er mensen zijn met kinderen waar je sportkleding en sportschoenen aan zou kunnen vragen. Voor afgifte van sportkleding, vragen en aanmelding om eens een keertje te helpen als vrijwilliger kun je contact opnemen met Rob Salomonson via rob@salomonson.nl of 0628432240.

      Alvast bedankt voor je reactie en moeite.