/
    • Een leuke dag met vluchtelingen

      Afgelopen zaterdag 23 januari heeft onze vereniging vluchtelingen de gelegenheid gegeven om bij ons te sporten. Hiervan werd door meer dan 25 vluchtelingen gebruik gemaakt. We blijven dit voorlopig zeker nog organiseren op de zaterdag van 13.15 tot 14.30 uur. De aanwezigen hebben het zonder uitzondering allemaal heel erg leuk gevonden.. We hebben het sporten afgesloten met thee en limonade. We gaan hier zeker nog mee door op de zaterdag. Het is wel de bedoeling dat de vluchtelingen gaan instromen in de reguliere groepen. Hier is nog wel wat organisatie voor nodig. De vluchtelingen dienen namelijk opgehaald en gebracht te worden.

      Chauffeurs gevraagd

      De vraag blijft staan of er mensen bereid zijn om af en toe op een zaterdag tussen 13:00 en 15:00 uur vluchtelingen van en naar Spirit te willen rijden. Kom meteen gezellig mee trainen als je dat wil. Graag aanmelden per mail bij rob@salomonson.nl

      Sportkleding gevraagd

      Daarnaast willen we vragen of je trainingspakken, sportbroekjes shirtjes en/of sportschoenen ter beschikking wilt stellen als je die over hebt. Graag ontvangen we een mailtje via het adres rob@salomonson.nl met een lijstje wat in jouw kledingkast te veel is. En wat je wil en kunt missen. Vergeet niet de maat erbij te vermelden van de sportschoenen en de sportkleding en of het dames- of herensportkleding is. Alvast mijn dank en die van de vluchtelingen.

      Voor verdere informatie, opmerkingen of aanvullende ideeën schroom niet om me te bellen of te mailen.



      Rob Salomonson
      rob@salomonson.nl
      06-28432240