/
    • Floris Rozendaal opgenomen in ziekenhuis

      Sinds kort ligt Floris Rozendaal in het ziekenhuis in Lelystad waar hij voorlopig nog zal moeten blijven. Het gaat al enige tijd niet goed met zijn gezondheid en helaas is hij niet meer in staat om zelfstandig te wonen. Het is de bedoeling dat Floris in de toekomst op de zorgboerderij van zijn neef in Noord-Brabant gaat wonen.

      Wij moeten er vanuit gaan dat Floris niet langer zijn taken als vrijwilliger van Spirit nog langer kan uitvoeren. Hiermee komt een einde aan een zeer lange periode dat hij zich heeft ingezet als vrijwilliger. Zo was Floris al sinds het begin van de Wintercup in de jaren '80 in weer en wind vroeg in touw als parcoursbouwer en vervolgens als verkeersregelaar. Ook heeft hij bij alle edities van de Zeebodemloop (eerst de Loop over de Bodem van de Zee) zijn bijdrage als vrijwilliger geleverd. Alleen bij de laatste Zeebodemloop was hij niet meer aanwezig. Hetzelfde geldt voor de Wintercup.
      Maar ook bij veel andere wedstrijden van Spirit zette Floris zich in als vrijwilliger. In de jaren '80 was hij zelf een verdienstelijke atleet en heeft hij jarenlang training gegeven aan de langeafstandgroep. Voor zijn verdiensten is hij lang geleden tot erelid van Spirit benoemd.

      Floris heeft aangegeven geen bezoek te willen, maar een kaartje naar het MC Zuiderzee, Ziekenhuisweg 100, 8233 AA Lelystad ter attentie van Floris Rozendaal is welkom.

      Wij willen Floris bedanken voor alles wat hij voor AV Spirit heeft gedaan en wensen hem het allerbeste.

      Bestuur AV Spirit