/
    • We hebben weer twee nieuwe trainers: Rober Voetberg zijn en Wouter Allaart. René Ester stelt ze even voor.

      Afgelopen week zijn er 2 nieuwe trainers gestart. Dit zijn ouders van de pupillen Famke Allaart en Stevan Voetberg en ze zullen ook bij de pupillen training gaan geven. Het zijn Rober Voetberg (foto rechts) en Wouter Allaart (foto links). Wouter en Rober hebben allebei werk waarbij ze ook zo nu en dan in het buitenland moeten zijn. Als Rober en Wouter straks zijn ingewerkt zullen ze op toerbeurt training geven. Rober en Wouter worden door Marco van Drunen ingewerkt. Ik heb een goed gevoel bij wat de heren voor ons kunnen gaan betekenen. Ik hoop met hen straks koppeltjes te kunnen maken met de jongere assistent trainers.

      Wouter heeft in het verleden zelf ook een jaar aan atletiek gedaan en is daarna gaan boksen. Altijd handig met lastige jeugd!!!!!!! Wouter heeft aangegeven om in de toekomst ook eventueel een trainerscursus te willen gaan volgen. Dat moet dan wel kunnen in combinatie met zijn baan bij defensie.

      Ook Rober is actief hardloper maar heeft geen atletiekachtergrond. Rober wil voornamelijk invallen indien dat nodig is door onderbezetting. Ook Rober is regelmatig voor zijn werk in het buitenland.
      Ik hoop dat Rober en Wouter het erg naar hun zin gaan hebben met het training geven. En ik ben er van overtuigd dat ze van grote toegevoegde waarde zullen zijn. Mocht je tijdens het lezen van dit bericht denken van, goh dat lijkt me ook leuk! Kom dan naar me toe en we kunnen het eens bespreken. Dit gebeurt tegen een vergoeding per training.

      René Ester
      Trainerscoördinator
      0320-246181 / 06-55385397
      r.ester@live.nl